Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Hogyhogy mi a javaslatom? Én egy Eee 701-esre raktam Ubuntut, és a Skype teljesen használhatatlan lett, noha Xubuntu meg Lubuntu alatt is tökéletes volt (vagyis használható). Nézegettem, és úgy láttam, hogy bezony a Pulseaudio veszi el a proci kapacitását a Skypetól (a másik rendszerekben nincs benne alapból). Szal leszedtem azt, meg pár csomagot még ami hozzá köthető és bezavarhat, felraktam az esoundot és a gnome-alsamixert meg a VolWheelt. Végezetül pedig a hangerőállító funkcióbillentyűket is helyreállítottam a Gyorsbillentyűknél. Azóta remekül lehet vele Skypolni, zenét hallgatni, filmet nézni, bármit, akár egyszerre is, szól minden együtt is. Persze ez Lucid, de jó teljesen.
Persze nem kell leszedni, mert azért vannak előnyei is, de kisebb, vagy régebbi gépeken érdemes lehet megejteni.

(#23591) upszilon: nem értem igazán a kérdésedet, az egész rendszer egy nagy "csomag". A csomagok tartalmazzák a könyvtárstruktúrát, a fájlokat, egy-egy program egyszerűen betömörítve. Mikor "telepíted", csak bemásolódnak a helyükre a könyvtárak, fájlok, meg lefutkorászik a script is vele, beállítódik, ilyesmi.
A kernel is csak egy csomag, a fájljait betömörítették, majd mikor frissül, letörlődnek a kicsomagolt fájlok, helyükre jön a frissített verza, ennyi.
Mit vársz még tőle? A lelkére vagy kíváncsi vagy mi?
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest