Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hcl: Samsung S21 FE átpakolás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
operator10
senior tag
Tehát: Klick a panelra- hozzáadás a panelhoz-és innen választottam ki. tudom hogy nehéz így segíteni, hogy magam sem emlékszem rendesen
valószínűleg, ugyan ez a kisalkalmazás volt, mint most(hálozat figyelő)de abban tudtam állítani hogy a le és feltöltéseket hogyan írja ki a panelra. Pl: %-ban, számmal, milyen, mekkora betűtípussal, stb.....
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valószínűleg, ugyan ez a kisalkalmazás volt, mint most(hálozat figyelő)de abban tudtam állítani hogy a le és feltöltéseket hogyan írja ki a panelra. Pl: %-ban, számmal, milyen, mekkora betűtípussal, stb.....