Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
operator10
senior tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Sajnos Gutsy Server-ben nem ott van, lehet. De ez hadján, már át trúrtam az egészet, de sehol nem találom

-
operator10
senior tag
Azt szeretném kérdezni hogy Gutsy-nak(xubuntu) mennyi a minimális hely amin még tökéletesen müködik?
(swap-bol is) 512 ram, van a gépben, és csak "serverként" funkcionálna! Köszönöm 
-
operator10
senior tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Megprobálom, Köszi szépen

-
operator10
senior tag
Üdv
Olyan gondom akadt, hogy Gutsy "alatt" a MAC címemet kellene klonoznom. Van erre valami progra, lehetőség?
Köszönöm
-
operator10
senior tag
-
operator10
senior tag
Tehát: Klick a panelra- hozzáadás a panelhoz-és innen választottam ki. tudom hogy nehéz így segíteni, hogy magam sem emlékszem rendesen
valószínűleg, ugyan ez a kisalkalmazás volt, mint most(hálozat figyelő)de abban tudtam állítani hogy a le és feltöltéseket hogyan írja ki a panelra. Pl: %-ban, számmal, milyen, mekkora betűtípussal, stb..... -
operator10
senior tag
válasz
üzenetére
Ez a gáz hogy nem emlékezem rá
Minden telepítésnél már alapbol adtam hozzá a panelhez. tehát maga a rendszer része volt. Azért tetszett mert számmal kilehetett íratni vele a le-feltöltést. De most gutsy-ban meg csak ez a hálozatfigyelő van. Értelme ennek szerintem semmi 
-
operator10
senior tag
Nah, hát win alatt sem játszható le, de már nem is érdekes, megszereztem más formátumban. Ami viszont még mindíg érdekelne. van e olyan kisalkalmazás, program, ami grafikusan, folyamatosan jelezni nekem a le és feltöltéseket. (7.04-ben volt) csak nem értem hová lett Gutsy-ból. Hozzá adtam a panelhez, és mindent kafán kijelzett. na ez kéne nekem, vagy valami alternativája. Továbbá egy olyan progi(sajnos win alá tök jók vannak) ami minden infot közöl egy dvd lemezről. Ezekben tudnátok segíteni?
Kösszönöm
-
operator10
senior tag
Sem Mplayer, sem Vlc, sem Totem. W32 cuccok fentvannak. hang abszolut nincs, a kép meg , szóval olyan"kockás", Szétfolyt". Minden más formátumot játszanak csak ezt nem. Persze hogy nagyon fontos lenne látnom

-
operator10
senior tag
Üdv
WMW-t mivel, hogyan tudnék Gutsy alatt megnézni? Már az összes felelhető kodeket feltettem, de se kép, se hang
-
operator10
senior tag
válasz
Conqueror08
üzenetére
Milyen gépre telepíted? Nálam notebook-on akkor volt hasonló(napokat szívtam vele), szóval, telepítésnél ne a VGA módon hagyd. Nekem így tökéletesen települt.
-
operator10
senior tag
Üdv.
Gutsy-hoz keresnék én valami AVI-DVD, stb... konvertáló progit. használ valaki esetleg valami hasonlót? -
-
-
operator10
senior tag
Grubot ki lehet valahogy lőni? Mármint úgy értem hogy, nincs más OS a gépen csak ubuntu
És picit zavar hogy boot-nál Grub visszaszámol! -
operator10
senior tag
Üdv.
Thunderbird nem tud "települni" tálcára, is hangal, vagy bárhogy jelezni ha email-om érkezett?
Csak ha megadom a jelszót, és letölti a mail-okat? Vagy én vagyok ilyen suttyó hogy nemtudom beállítani
(Gutsy 64)
Aktív témák
- AMD FX
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Le Mans Ultimate
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Ingatlanos topic!
- Jövedelem
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem marad az ablak a helyén, állandoan átmászik a bal oldalra, pedig még compiz sincs, hogy esetleg az kavarna be neki. Továbbá abszolut semmit nemtudok rajta configurálni. Igazából még arra sem sikerült rájönnöm hogy, hol, kell

És picit zavar hogy boot-nál Grub visszaszámol!