- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
sszever #1622 üzenetére
A Beryl project befejeződött, már nem készül hozzá hivatalos frissítés, patch, bugjavítás, stb...
Helyette a Compiz változik(ott) meg, Compiz Fusion néven folytatja pályafutását, integrálva a Beryl project egyes elemeit, effectjeit, stb...
Tehát ha jól értem, akkor neked az ablakkeret dekoráció nem jelenik meg...
Kubuntut vagy Ubuntut használsz?
Ha kubuntut, akkor vált vissza kde ablakkeret dekorációra: kwin --replace
Ezt követően próbáld meg újraindítani a berylt, vagy compiz-t:
beryl-manager
compiz --replace
Egyébként az /etc/x11/xorg.conf fájlban végeztél módosításokat?? Úgy értem vannak olyan opciók, amelyeket kézzel Neked kell beírni a xorg.conf fájlba, hogy mind a compiz, mind a beryl helyesen működjön.
Ha ezeket nem találnád meg és érdekel, szólj, felrakom vhová az én xorg.conf-omat, aztán mazsolázhatsz (nvidia vga-m van nekem is, jelenlegi beállításaim mellett beryl és compiz is szépen megy, de a compiz fusion mellett döntöttem a fentiek miatt)
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest