Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• floatr

veterán

válasz #16820480 #14590 üzenetére

Nézd, én igazán próbálom megszeretni ezt a 4es szériát, de nem megy. Annyira szembemegy az gnome praktikumával, hogy az már ordít.

A NetworkManager nem működik rendesen, statikus IP-nél már megakad az ember. A vpn-nél valami totál bukó.

A dizájn szvsz ocsmány, amit úgy gondoltak, azt megcsinálták rendesen, a többi össze van toszigálva.

DigiKam-ot nem tudtam repo-ból installálni, mert kielégíthetetlen függősége van :DDD

Az korábbi csomagkezelőt kivágták, és beraktak a helyére egy végtelenül ostomba küllemű szoftvermanagert.

Újraindítani eddig még sosem sikerült, mert félúton elakadt, és csak egy ACPI shutdown segített neki ezen túllendülni. Így aszhatja az ember sok esetben a beállításait.

Ezzel szemben a gnome-ban pöccre megy minden -- egy dolgot leszámítva: a vpnc-plugin telepítője vagy bármi más nem pakolt fel egy d-bus jogosultságot, ami kellett volna neki a kommunikációhoz.

Hát első körben ezekkel futottam szembe. Elszomorító ez a kde-téma

• Batman

őstag

válasz #16820480 #14590 üzenetére

Szia,

Ha egyszerű megoldás kell akkor a zyxbackup-ot vagy az írt scriptet javaslom.
    De persze ha neten keresgélsz és találsz valami jobb megoldást akkor azt linkeld be ide is , lehet még nekünk is hasznos lesz.
    Ha kérdésed lenne írj nyugodtan ha tudok segítek, ha nem akkor majd bambán nézek. :P

üdv
    Baman

Aktív témák

Hirdetés