Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Kicker
üzenetére
Szia!
Linuxon a telepítést tárolókból oldjuk meg, és elsősorban onnan. Itt olvashatsz erről a módszerről.
Magyar nyelv, java is ide sorolandó.
Mivel most új operációs rendszeren vagy, ezért új programokat érdemes használnod. Szóval mondj búcsút foxit readernek.
Van helyette Document Viewer, ami szerintem már fel is van telepítve.A wines programokat (.exe) nem tudod csak úgy feltelepíteni. Alapból nem futnak a wines programok. Helyette ismerd meg a Linuxos programokat!
fájlkezelő: gnome-commander, mc, krusader. Majd mondanak még
Írás: k3b, braderoFelület meg: megint csak magamat tudom ismételni: épp most csöppentél bele egy teljesen más, új szoftveres világba. Hosszú mély sóhaj közepette mondj búcsút a régi szoftvereidnek, szokásaidnak, felületeidnek és öleld kebledre ezt az érdekes újat...

Ó de milyen romatnikus hangulatban vagyok. Majd elmúlik egy hét múlva... Jön az új ubuntu, meg az új újonc hullám.
Aktív témák
Hirdetés
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van helyette Document Viewer, ami szerintem már fel is van telepítve.