Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Kicker
üzenetére
Szia!
Linuxon a telepítést tárolókból oldjuk meg, és elsősorban onnan. Itt olvashatsz erről a módszerről.
Magyar nyelv, java is ide sorolandó.
Mivel most új operációs rendszeren vagy, ezért új programokat érdemes használnod. Szóval mondj búcsút foxit readernek.
Van helyette Document Viewer, ami szerintem már fel is van telepítve.A wines programokat (.exe) nem tudod csak úgy feltelepíteni. Alapból nem futnak a wines programok. Helyette ismerd meg a Linuxos programokat!
fájlkezelő: gnome-commander, mc, krusader. Majd mondanak még
Írás: k3b, braderoFelület meg: megint csak magamat tudom ismételni: épp most csöppentél bele egy teljesen más, új szoftveres világba. Hosszú mély sóhaj közepette mondj búcsút a régi szoftvereidnek, szokásaidnak, felületeidnek és öleld kebledre ezt az érdekes újat...

Ó de milyen romatnikus hangulatban vagyok. Majd elmúlik egy hét múlva... Jön az új ubuntu, meg az új újonc hullám.
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Van helyette Document Viewer, ami szerintem már fel is van telepítve.