Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Ha nem haragszotok meg, ide is betenném a nyűgőmet.
Szerettem volna egy hdd-re feltenni a vistát és az Ubuntu 8.04-et, de nem sikerült.
Így történt:
160gb-os vinyót, végül két részre partíciónáltam. Második partícióra felraktam a vistát ,ahogy terveztem.
Ubuntu 8.04 telepítése - kézi lehetőséggel - kijelőltem az első partíciót - szerkeztésnél megadtam a ext3 fájlrendszert és csatolási pontnak a "/". Belenéztem a haladó beállításba: grub elhelyzése fül alatt: (hd0) kijelőlve? vagy nem tudom ,ehhez már végképp nem értek, inkább mégse gombal bezártam. Telepítés.97 % -nál píros felkiálltó jeles ablak: (hd0) csatolási pont-al kapcsolatban.( nem csatolható, végzetes hiba vagy valami ilyesmi)
Ezek útán felált a rendszer a live dvd-ről, de már ki sem tudtam lépni a leállítás gombal,mintha lefagyott volna. Reset gomb.
Légyszi segítsetek, mit kellet volna megadnom a (hd0) helyett?
(ha egyáltalán én adtam meg) vagy már előtte elcsesztem ?Köszönöm.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Call of Duty: Black Ops 7
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Autós topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest