- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Miért lényeges, hogy a conky csak a compiz felállása után induljon el? Nekem most gnome alatt előbb jelenik meg a conky, majd utána indul a compiz, semmi bajom nincs vele.
a sleep parancs nevéből adódóan altatja a gépet a megadott másodpercig, amint előttem írták, a && jel annyit jelent, hogy megvárja, amíg a jel előtti parancs lefut, majd utána indítja a jel utáni parancsot (kat) - igen, tudom nem te kérdezted, nem is akarom a füledbe rágni
-Javaslatom: Én a compizt a fusion-icon indításával futtatom. Amennyiben Te is, akkor a munkameneteken belül válaszd ki a fusion-icont, majd szerkesztés:
alapesetben ennyi van csak:
fusion-icon
ezt írd át erre:
fusion-icon && sleep 5 && conky
Ez elméletileg annyit csinál, hogy elindul a compiz, majd ezt követően vár még 5 másodpercet és utána indítja el a conkyt.
Próbálkozhatsz a sleep parancs időértékének változtatgatásával is.
Szerk: amennyiben nem a fusion-icon-nal indítod el a compizt, akkor értelemszerűen a compizt indító munkamenetes sort kell szerkesztened!
Igazából azért javaslom ezt a módszert, mert - én legalábbis - nem tudom, hogy ubuntu a munkamenetekben megadott programokat, szolgáltatásokat milyen sorrendben indítja el, és nincs is olyan beállítási lehetőség, hogy valamit egy másik előtt futtasson (vagy csak én nem jöttem rá)
Ebből adódóan ha a conky-t akarod úgy indítani, hogy sleep 10 && conky, attól még lehet, hogy a compiz a conky előtt fog elindulni, az általam javasolt megoldás ezt kiküszöböli!
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo Thinkpad X230 TABLET,12.5",HD IPS KIJELZŐ,i5-3320M,4GB DDR3,320GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-