- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Aktív témák
-
Xmodule
őstag
hát az ugy volt, hogy addig variáltam mig a "c" helyett "e" re tettem az xpt anno. aztán egy particionálo programmal megoldottam hogy újra "c" -n legyen az xp. erre kiadta a hibát bootnál hogy hibás ntrld file. igen ám! csakhogy az xp cd amiröl tettem fel ilyen berhelt verzio és nem kér cd kulcsot ellenben nincs olyan funkcio benne hogy javitás ergo nem lehet dosba menni.beteszem a cd -t és egyből bejön a particionáló rész.szoval emiatt nem tudtam feltenni a hozza valo ntrld filet.ekkor gondoltam egyet es betettem egy masik xp cdt ami mar ker cd keyt es ott van javito konzol at is masoltam a ntrld filet.hiba volt. azota mar atmasoltam a rendes (berhelt) win ntrld filet a c re de hiaba.bejön az xp tölt tölt vegig megy a csik es utanna csak a kek kepernyő van a win logoval.nem tölti be az asztalt meg stb.ennyi.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PR-Telecom
- GTA V
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Byintek Love U14 Projektor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest