Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Van-e még?
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
vizimi
üzenetére
No ez a baj, hogy wubi-val van telepítve, szentségtörés. Nem fog úgy működni, mint egy külön partícióra telepített linux, szerintem csak a szívás van vele. Ha valakit tényleg érdekel, akkor szánjon 10 percet a particionálásra, és tessék oda felrakni élesben, nem pedig vindóz alól telepíteni linuxot, ez milyen már. Ha meg valaki tényleg kezdő, és csak próbálkozik vele, akkor meg használjon virtuális gépet (pl. vmware, ingyenes), még mindig jobb.
Tanulás - a parancsok. Nagyon sok parancs van, amit könnyű alap szinten megtanulni, és mégis megkönnyítheti az életünket - ha pedig meghal valami a rendszerben, akkor muszáj lesz használni. Nem kell amúgy túl bonyolult dolgokra gondolni. Ehhez anyagot sajnos nem tudom hol találhatsz, mi a suliban tanultuk.
Másik remek tanulási forma a gyakorlat, azaz használod a linuxodat - ahogy nézelődsz, úgyis észreveszel dolgokat, kisebb-nagyobb hibákba ütközöl, rájössz mit-hogyan kell. Fontos, hogy ha valamilyen hibával találod szemben magad, akkor google -> nagyon sok választ találtam már így, az ubuntuforums-on rengeteg hibát megoldottak már.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest