Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ez fééélelmetes... van egy lenovo sl300-am, amire nem bírok értelmesen feltenni egy ubit
a 8.10rc-t tettem fel, de az az elején dob betöltés közben valami warning-szerűséget, bár bejön. ha jól értelmeztem, a vidkártyával van baja. utána valamelyik gnome-applet elhasal, kikapcsoláskor kéri a jelszót (nem jegyeztem meg a nevét...). a wnw sticket nem bírtam életre kelteni, másik 2 rendszeren hibátlanul ment.oké, feltettem a 8.04-et. az meg a wlan-kártyát nem látja. asszem megy vissza az intrepid, és indul a hibakeresés. túl új lenne neki a hardver, vagy mi?
ja, a hangerő-szabályozó gombok nem mennek, a fényerő meg fordítva működik: ha nem nyúlok a géphez, felerősödik a fénye, ha hozzányúlok, akkor visszasötétedik. mikor viszem fel gyorsgombokkal a fényerőt, sötétedik, mikor le, akkor világosodik
remélem lesz valami értelmes javítás hozzá, a lenovot nem úgy ismerem, mint ami nem szereti a linuxot.ha megint lesz rajta valamiféle rendszer, majd írok hibaüzeneteket.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a 8.10rc-t tettem fel, de az az elején dob betöltés közben valami warning-szerűséget, bár bejön. ha jól értelmeztem, a vidkártyával van baja. utána valamelyik gnome-applet elhasal, kikapcsoláskor kéri a jelszót (nem jegyeztem meg a nevét...). a wnw sticket nem bírtam életre kelteni, másik 2 rendszeren hibátlanul ment.
remélem lesz valami értelmes javítás hozzá, a lenovot nem úgy ismerem, mint ami nem szereti a linuxot.