- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
meander
tag
Van egy kis problémám, remélem tudtok segíteni.
c2d E4300 as procit húztam 2,70Ghz ig az alábbi módon:
FSB 300 - 9* szorzóval
a memória 2,5-ös szorzóval 750Mhz en van (gyárilag KingmosDDR2 800Mhz 2*1Gb)
memória időzítések 5-5-5-15
VGA - 100Mhz
DDR kapott +0,2 feszt
cpu - 1,337V (2 lépcsőt emeltem)lefuttattam 13 óra orthost (100%) meg 5 óra mem tesztet, mindkettő tökéletesen ment.
Ma reggel bekapcsolom a gépet és az egér lassan mozog windows alatt. - CPU-Z szerint 200-as FSB vel üzemel a gép.Megnéztem BIOS-t, ahol a beállításokat megjegyezte a lap de lényegében mindent AUTO-ra állított. Visszaállítottam most mindent, fut is rendesen de valahogy van egy olyan nyugtalanító érzésem, hogy mintha nem lenne minden 100% rendben.
Elég sokat renderelgetek a géppel, szóval a stabilitás nagyon fontos (na meg az erő is).
Segítsetek, legyetek olyan jók.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Mobilinternet
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Update 08.26. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest