- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Kedves lipi67 és pgeri
Sértegetni senkit, de tényleg senkit nem akartam
.
Nem jobb az AMD az Intelnél, mert nem jobb az Intel sem az AMD-nél. Összehasonlítani csak hasonló dolgokat tudsz. Lehet hogy rendszer szinten IBM comp. CPU-k de magszinten? Csak annyi a hasonlóság hogy a silicium az alapjuk és flip-flop-ok kattognak bennük. És akkor mi van ha ugyanazt a teljesítményt a másik csak 8 magosan tudja elérni? Mit számít ez akkor mikor még igy is sokkal olcsóbb mint a másik? Ezért nem lehet összehasonlítani csak 1 féle képpen. Ugyanaz az fps mennyibe kerül és kész. Miért ez a nagybetüs SZVSZ-em? Mert az emberek döntő többsége odahaza nem ugy vesz gépet hogy melyiknek nagyobb a Mhz-e. Hanem ugy vesz hogy megnézi hogy pl.:19 ezres CPU-k között melyik tud nagyobb fps-t pl.:Q4-ben. A "jobban megéri" ezzel kilőve. az meg hogy valaki azt mondja hogy "híve vagyok" az már mindent el is árul. Hit kérdésének kellene tartani?Melyik tud több fps-t az alábbiak közüll? (egy jobb vga-val)
E4600 =19 ezer és fullra tuningolva is megveri-e a lentit
6000+ =19 ezer és fullra tuningolva is lassabb-e a fentinél
(argep.hu)Értsétek meg, nincs más objektív összehasonlítási alap. A többi mind szubjektív.
A jövöre való tervezés is csak szubjektív lehet mert a jövendőmondás mindig is az volt.Nem mondtam konkrétan senkire hogy "gyengébb". akinek nem inge ne vegye magára
nem fogok azért bocsánatott kérni mert fölvetted más ingét és nem volt jó rád
Ezzel szemben kedves lipi67 te engem akarsz béjegezni és megfolytani 1 pohár vízben. Inkább kételkedemnek az aláírását kéne magadra venni. Meg persze nekem is
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Epson nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest