Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• band1103

őstag

Kedves lipi67 és pgeri

Sértegetni senkit, de tényleg senkit nem akartam :O :R .
    Nem jobb az AMD az Intelnél, mert nem jobb az Intel sem az AMD-nél. Összehasonlítani csak hasonló dolgokat tudsz. Lehet hogy rendszer szinten IBM comp. CPU-k de magszinten? Csak annyi a hasonlóság hogy a silicium az alapjuk és flip-flop-ok kattognak bennük. És akkor mi van ha ugyanazt a teljesítményt a másik csak 8 magosan tudja elérni? Mit számít ez akkor mikor még igy is sokkal olcsóbb mint a másik? Ezért nem lehet összehasonlítani csak 1 féle képpen. Ugyanaz az fps mennyibe kerül és kész. Miért ez a nagybetüs SZVSZ-em? Mert az emberek döntő többsége odahaza nem ugy vesz gépet hogy melyiknek nagyobb a Mhz-e. Hanem ugy vesz hogy megnézi hogy pl.:19 ezres CPU-k között melyik tud nagyobb fps-t pl.:Q4-ben. A "jobban megéri" ezzel kilőve. az meg hogy valaki azt mondja hogy "híve vagyok" az már mindent el is árul. Hit kérdésének kellene tartani?

Melyik tud több fps-t az alábbiak közüll? (egy jobb vga-val)
    E4600 =19 ezer és fullra tuningolva is megveri-e a lentit
    6000+ =19 ezer és fullra tuningolva is lassabb-e a fentinél
    (argep.hu)

Értsétek meg, nincs más objektív összehasonlítási alap. A többi mind szubjektív.
    A jövöre való tervezés is csak szubjektív lehet mert a jövendőmondás mindig is az volt.

Nem mondtam konkrétan senkire hogy "gyengébb". akinek nem inge ne vegye magára :U nem fogok azért bocsánatott kérni mert fölvetted más ingét és nem volt jó rád :U Ezzel szemben kedves lipi67 te engem akarsz béjegezni és megfolytani 1 pohár vízben. Inkább kételkedemnek az aláírását kéne magadra venni. Meg persze nekem is ;)

Új hozzászólás Aktív témák