Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
válasz
neooen #42086 üzenetére
Nah látom nem jutunk ötről hatra.
Van egy briliáns ötletem.
Az összes létező fezültséget rögzítsd NORMAL beállításon. Bele értve a Vcore-t is.
A ramnak pedig Memory Voltage Controll 2V
Performance Enhanced With.. tedd ezt is normal-ra.
System Memory multiplier 2.00
Kezdd el emelni az FSB-t ameddig beindul a gép. Ha már nem indul, fagy , vagy kéket dob, akkor vegyél vissza 5-öt az FSB-ből és teszteld le stabilitás tesztel. A hőfok 70 fok alatt maradjon, a magokat nézd, ne a kupakot.
Ha megvan ez az FSB akkor szólj és beállítjuk hozzá a ramot. Fogalmam nincs mennyit tudnak a Kingston ramjaid a Q6600-al kar öltve, egy P35-ös Giga lapban. Majd ki kell tesztelni. 1000-1066 Mhz szerintem mindenképpen de majd kiderül. És azt sem tudjuk, hogy az adott feszültségen, az adott hűtővel, az adott számítógépházban, az adott szobában a Q6600 hány fokos. Teszt, teszt, teszt......
Tegyél fel képeket, amin CPU-Z (cpu fül, memory fül) és everest vagy Core temp mérje a hőfokokat, és fusson a prime.
Valami ilyesmit
Ebből én is, és a többiek is többet látnak.
A lényeg AUTO feszeken ne kisérletezz!!!!Jah, ha Prime95-öt használsz stabilitás tesztre minimum fél órát menjen gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest