Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Na így reggel nem sokat fogtam fel abból, amit írtál, és én sem vagyok túlzottan jártas a témában, de:
Szórzót hagyd a pics*ba, ha jól tudom, a mai legtöbb procin ezt nem is lehet átállítani (most lehet, hogy valaki lehurrog, mert lehet, akkor elnézést). FSB-t pedig úgy tudsz állítani Gigabyte lapokban, hogy a BIOS-ba való belépés után nyomsz egy CTRL + F1-et, és előjön a plusz menü.
Először ezzel próbálkozz, és lépésekben állítsd az FSB-t, nem kell egyből felugrani a kívánt értékre.
A 333*9 nem tudom, hogy jött a képbe, akkor 3 GHz-en járna a procid... A procid FSB-je, ha jól tudom, 200, a szorzó ezek szerint 9 (így jön ki az 1800 MHz), azt nem is tudod állítani. Szóval az FSB-t próbáld előbb 240 körül, és utána mondjuk 5 MHz-enként próbálgasd ki, hogy egyáltalán hajlandó-e elindulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest