Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fogalmam sincs még mindig mi lehet az alaplappal. Kutattam tovább 3-4 topikot is találtam ahol ugyanezt a hibát produkálja, de nem találtak ott se megoldást. Az egyiknél csak úgy magától megjavult és jó lett megint.
Kicsit utána kerestem, azt írja, az F7f béta BIOSban javításra került három procinál (köztük az enyém) a fix FSB bug. Csak hogy ezt a BIOS-t nem találom, amit találok az a P35 BIOS-a csak X48 néven lehet letölteni.
De akkor itt jön képbe az, hogy nekem amúgy is frissebb az említettnél (legfrissebb), F8D béta BIOS-om van, akkor elvileg ezt a bug javítást tartalmaznia kéne. A gép még is hulla. Komolyan fogalmam sincs már mit lehetne ezzel tenni.
BIOS frissítésnél az a Clear DMI izé az micsoda?Esetleg procicsere, ha tényleg az a baja a BIOS-nak de hát javítva van benne ez a bug, szóval eléggé, áh
fszomtele van az ilyen mocskokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest