- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Sziasztok a következő lenne a problémám........Ha játékot indítok pár másodperc után sötét képernyő hang beakad majd csak reset gombal tudom újra indítani a gépet..........
Most vettem egy Sapphire 6970 2Gb os VGa-t ennyi változás történt hardware-ileg-------
Ezt már csinálta 2D ben is a rendszer hogy sötét képernyő és csak reset a lehetőség-----
Most újra tettem a rendszert és a BIOS-ugye alapon volt ekkor nem csinált ilyet minden rendben volt....Majd vissza állítottam a tuning beállításokat a BIOS-ban. És indítottam egy LinX tesztet hát röktön sötét képernyő csak restet...Visszább vettem a beállításokon 3.16GHz ről 3.00GHz re a ramokat 950MHz ről 900-ra.....A teszt sikeresen lefutott.......
Most feltettem egy játékot indítanám és meginnt bevágta ezt a hibát
Vissza raktam a BIOS-t alapra és tudtam játszani nem csinálta a hibát...........
Cooler Master M700 as tápom van viszont elég sok venti van a gépembe szabályzó 2Db winyo is12cm-es ventiből van 6db
1 DVD író
2Db winchester
1 Scythe ventiszabályzó meg a többi cucc ,lap proci VGA
Lehetséges lenne hogy a játék alkalmazásnál annyi áramot kell felvennie a rendszernek hogy nem bírja a táp ellátni a ventiket winyókat stb????
Mert ugye a LinX teszt csak a Procit -ramot teszteli a VGA-t ugye nem. Í
gy stabil tud lenni a Proci ram, mert csak őneki kell áram más hardware nak nem kezd el adni kakaót.....
Lehetséges hogy valami ilyen hiba van a géppel, vagy egészen más valami?
Most hogy a 6970 -azért elég sok áramot kér és nem bírja el?
Vagy esetleg adnom kell +feszt a lapnak? Gigabyte X38 DQ6 lapom van.....
Mert ugye a VGA a lapon keresztül is vesz fel áramot
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest