Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Értem, köszi!
Lenne még egy dolog itt. RMClock egyből power saving módba kapcsolja be a gépem (1.8GHz). 1.1875V-t szab ki erre a beállításra. De én CPU-Z 1.6-al láttam már ilyen órajelen 1.152V-t is. Na most akkor melyik az igaz? Van egy harmadik a bios is, ahol megint más van megadva.
Tudom mindenki a CPU-Z-t mondja, de no management módban, amikor 3.0GHz van megadva CPU-Z szerint 1.296V-t megy, RMClock szerint többet és a bios szerint még többet. Továbbá a CPU-Z power saving módban (1.8GHz) 1.296V-t mutat, míg 3.0GHz-en is (no management) 1.296V-t mutat. Nem értem. Miért nem kapcsol vissza 1.152V-ra, amit egyszer már láttam tegnap, de azóta 10 újraindítás óta egyszer sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest