- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorath
tag
Hali, lenne pár kérdésem X2-tuninggal kapcsolatban. (Utoljára Barton-t tuningoltam, de azóta változtak a dolgok.)
Az FSB-nek a chipset szab határt? Mert próbáltam kisebb szorzó-nagyobb FSB kombót és nagyon nem szerette. Milyen értékeket szokás itt elérni, meddig érdemes próbálkozni? 780G chipset-em van.
Meg az érdekelne, hogy az egyes értékek feltornázása milyen hatással van a teljesítményre? Szóval pl. úgy tudom, hogy a HT nem igazán befolyásolja a teljesítményt, meg a RAM-órajel se. De mégis sokan húzzák a RAM-ot. Van értelme gyötörni? Vagy érdemesebb inkább alacsonyabb órajelen de jobb időzítéssel járatni?
Érdemes kisebb szorzóval és nagyobb FSB-vel érni el ugyanazt az órajelet?
Szóval az érdekelne, hogy ezek csak 1-2 %-okat jelentenek max. vagy tényleg van értelme küzdeni velük? Mert nem az a célom, hogy minden áron tuningoljak és enyém legyen a leggyorsabb gép, hanem hogy ésszerű keretek között többet hozzak ki a rendszerből.
Ja és még valami: ha az Everest-ben jelentősen kisebb értékeket kapok mint a PH-tesztben, az az integrált VGA miatt van? A tesztből nem derült ki, hogy méréskor azt használták-e, de nekem most nincs bent másik VGA.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Tajvan egy szeletet sem ad az USA-nak a TSMC-ből
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Reklámblokkolók topikja
- Építő/felújító topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest