- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
04ahgy #32772 üzenetére
Ezen én is meglepődtem, ugyanis az xmp kiválasztásával azt követően a profile 2 fül mellett a 2000 MHz 8-8-8-24-et mutatja, azonban a ram frekvenciánál 1866-on áll. Ezután vettem vissza a ram fesz-t fix 1.5-re és állítottam vissza 9-9-9-24-re az időzítést.
Na most a helyzet az, hogy vagy kétszer kellett újra indítani, és azóta teker gond nélkül. Prime is fut már vagy 15 perce, a game sem fagyott ki, és a cpu-z szerint 1866-on van a ram.Eddig - most fagyott meg...
Na akkor kezdem újra, ahogy írtad....
Ja, az 1.65 most akkor sok vagy nem sok? Kell mellé emelni valamit még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest