- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocy67
csendes tag
Helló.Kezdő tuningos vagyok mondjuk.Segitséget kérnék az alaplapomhoz.Nem engedi (tudom ) a Vcore feszt emelni és annélkűl csak 2.8Ghz re engedi a procim tuningját. A komfig a következő:
Proci:E6750
Alaplap: Asus P5LD2-x/1333
Ram: Kingston 2x 1 Gb DDR2 667 amely most 800 ketyeg
Az alap gondom hogy a biosz nem engedi csak max a fsb állitást . Az AI ovreclocking-Manual .Másik gondom hogy a bioszban kikapcsolom az intel steppinget mégis steppel vagyis szépen 2099Ghz dolgozik a procim alapban és csak terhellés mellett hajlandó átugrani 2.8 Ghz sebeségre (ezt az értéket ugy értem el hogy a fsb 350 Mhz re állitottam mert a vcore-ét az istenért se engedi piszkálni a biosz ).
Ha valaki tudna segiteni hogy birnám megerőszakolni a bioszt (0212 ver. ) hogy ugy dolgozzon ahogy én szeretném ne pedig ugy ahogy ő szeretné nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest