- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1213
tag
válasz
lipi67 #22642 üzenetére
Szia.
Igen megtaláltam a VTT-t az nekem a cpu termination ahogy mondtad.
Amikor húzni akarom akkor sok szór kék halálozik amikor a windows.t akarja betölteni ami szerintem a memoria ez nem tudom miért de lehet hogy nem szereti ha nagyon eltér az 1600Mhz-től de én nem nagyon akarok okoskodni mert nem értek hozzá ezért se húzom segítség nélkül a processzort.
Mivel nem értek hozzá én el hiszem hogy nem nagyok az értékek amit adtál, nekem az a lényeg hogy élettartalmából ne veszítsen a processzor és ahogy írtad hogy még túl él ez meg is nyugtat.
darál0w próbálgattuk csinálni igen csak én üllök a gép előt ami nagy hátrány.de ha tudsz te is nyugodtan segíthetsz mert nagyon szép eredményeket értél el le a kalappal.
Ja és az alaplapom se szerintem az utolsó csak én vagyok hozzá a hülye.(teli van volt és fsb ledekel úgy ég mint a karácsonyfa)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest