- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
adam1213 #22690 üzenetére
Kaőkodsz és elbeszéltek egymás melett!!!
1,45V és társai..Brutal sok!!! A ramok a ludasok de így..kva nehéz.
Talán jobban járnál ha a biosról csinálnál pár fényképet, lássuk, mi a kukit és hogyan..
Nem a főmenü kell, csak a cpu-ra és ramra vonatkozó almenük, de azok megnyitva is, hogy mik a lehetőségek.BOLDOG KARÁCSONYT!!!!
2 napog nem leszek, legyetek jók -
darál0w
Jómunkásember
-
lipi67
nagyúr
válasz
adam1213 #22633 üzenetére
Szia!
Látom, megtaláltad a VTT-t..
Ezek az értékekmessze nem vészesek! VTt-nek sem, de nem is kellene neki ennyi se, inkább quadnak.
Szerintem a memóriákon csúszol el valahol..
Sajna nekem túl drága játékszer lett volna az alaplapod, nem ismerem a biosát, jó lenne, ha valakit ram ügyben megkeresnél. Az tuti, hogy a procid emberi feszen sokkal többet tud!
Nekem nagyon kis buta 8500-ös procim volt, de ment, mert mennie kellett:
[link] és nem is kapott akkora feszt..(viszonyítás kérdése, Intel nem szab határt..amit sokan félre is értenek)
"Emberi" feszen is ment, de mint mondtam, ez a proci kis kuka volt mint a 8400-es procim is, nem volt szerencsém velük..[link]
Csak léggel hűtöttem, bírta is és hidd el, nem sajnáltam a fesz ha valami 5GHz-es eredmény kellett éppen.[link]
Ma nagyon az alulfeszes tuning a menő, jó is az, de ha teljesítményt akarsz..Érted. NEM! Nem azt mondom, hogy el kell égetni, de az említett feszekem a procid túlélne téged!!! -
lipi67
nagyúr
válasz
adam1213 #22625 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy Asuséknál mi a neve, Cpu termination, vagy ilyesmi (VTT)-t keress.
Nem azt mondtam, hogy az MCH-t állítsd 333-ra, hanem a (G) MCH, ami nálad ahogy írták is,Jorus sztem FSB Strap , vagy hasonló. Sok lap hárklis a ramok visszaosztására, ezért jó ha ez ilyenkor 333.(kevesebb visszaosztási lehetőség, de kevesebb ramhiba is. X-y szorzókkal nem u.úgy viselkedik a lap és a ramok sem.
Ha azt szeretnéd megnézni, hogy mi a vége, és nem 24/7-es beállítás kell, akkor adhatod a kakót (feszelheted a lapodat) ameddig mered. NB-nek is mehet 1,45V vagy akár több is, VTT-nek elég akkor is 1,3V körüli érték. Procinak meg..Ezt ne tőlem kérdezd, én a q9400-nek is adtam 1,8V-ot..24/7-ben 400-as FSB annak a lapnak..Mit vegyél vissza? Kb mindet alapon hagyva is tudnia kell!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
adam1213 #22618 üzenetére
Mennyit akarszm, nert az NB fesze sztem sok ilyen 400.as FSB-hez, viszont a VTT-t még picit emelheted.
(#22621) orichalcos: Azt Te tudod, hogy érdemes-e (kell-e, szükséged van e rá), de a procit még abba a lapba is jól meg lehert rángatni szerintem.Keress egy laza, alacsony emberi feszt neki, s nézd meg, hogy azon mit tud.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged