Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
A 4 mag, az mégis csak 4 mag, akár mennyi is az az órajel. Hidd el nekem, Már ma megéri, ha 4 magosat veszel, de gondolom nem egy hétre veszed, hanem még úgy fél év- egy év után is használnád....
De ha bármi kétséged lenne, akkor a Milyen asztali gépet topicban is tedd föl a kérdésed, de én minden kétséget kizáróan ezt javasolnám.
Ami a vidkarit illeti, ha 1 DB 460as 1GB-s veszel, még úgy is baromira jól jársz. Talán valaki javasolna neked egy 5850et, de én biztos nem. Ezt is a fent linkelt topicban megkérdezheted.
De ami a legfontosabb, hogy az i5 750 klasszisokkal jobb, és még azokban a gamekban is van már 4mag támogatás amikben régen nem is volt. Pl a Cssben az update óta. Meg ha nem is használ valami 4 magot, akkor is ennak a 2 magja is hozza azt a teljesítményt, mit annál az alap 2.
Amúgy a 4 az mégiscsak 2x annyi mint a 2. MINDENKÉPPEN EZT VENNÉM
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Proxmox VE
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen SSD-t vegyek?
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- Magisk
- Witcher topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest