Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAxxYD
tag
válasz
darál0w
üzenetére
Köszi
.
Holnap majd eljátszadozok vele.
Nem szokott szerencsém lenni az ilyesmivel.
Nem véletlenül van ilyen alaplapom, proci hűtőm és elvileg még bőven húzható ramom. Igyekszem figyelni arra, hogy legyen lehetőségem tuningolni őket, de a siker általában elkerül
Megnéztem a tuning listát is és elég jó eredményeket láttam bennük ugyan ezekkel a cuccokkal
Éppen ezért vagyok megelégedve a GTX460-al, mert szó nélkül megy 800MHz-n 675 helyett
Azt nem értem, hogy ha az első próbálkozásnál még ment a dolog, azóta miért nem

Nincs esetleg itt a Ph!-n C2D-hez is tuning guide, mint az i7-hez?
Kerestem, de nem leltem.....
Szeretném megérteni is, hogy mit miért kell állítgatni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100
- 2. és 3. generációs processzorok.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Köszi 

.