- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
darál0w #19790 üzenetére
ja hál`isten ... arra még rájöttem, hogy ez a "feature" akkor jön be, ha a procinak sokat adsz, pl szépen ahogy másztam felfelé 360FSB és 10x szorzónál bebuktam, a feszkót egyelőre csínnyán adagoltam, 2.5xxx fölé nem nagyon mentem vele ...
na mindegy is, bebuktam vele mert blank screen után kb 20mp paúz, majd billenytyűledek felvillannak, vga venti felpörög és az élet visszatért a drágámba ... csakhogy immáron ismét csak akármit állítottam, ezt egyébként engedte, maga az érték a BIOS saving és restart után nem változott... tehát mint előbb.
majd még utána akarok nézni egy két BIOS ficsörnek hogy pontosan mit is takar, szvsz elég kemény beállítási lehetőségek vannak ezen a lapon, sokkal több, mint a barátom P5P41D-jén pedig anno azt a deszkát én akartam megvenni ...
na majd beszámolok, de mára elteszem magam, kösz a segítségeteket, szerintem még jöbnni fogok
ui.: AKASA hűtőkről mi a véleményetek???? ha megtalálom dobok be képet, a típust már nemtom mert eldobtam a dobozt
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest