- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pojzon
tag
válasz
darál0w #14916 üzenetére
Szia!
Lehet lenne mégis kérdésem, mert tegnap próbálgattam a gépezetet és 160-as bclk-ig jutottam, ami úgy fest, hogy 1,3-as QPI illetve 1,22-es CPU feszültség mellett bekapcsolt turbomode mellett stabil, viszont ha 165-re rakom fel, akkor ott a win kékhalálozással elbúcsúzik tőlem, hiába emelem a CPU feszültségét akár a csillagos egekbe..
Ez azt jelentené, hogy ennyit bír a rendszer vagy valamit nem jól csinálok? Minden egyéb feszültséget alapon hagytam, csak ezzel a kettővel operátam eddig.
Ami esetleg lényeges, hogy jelenleg még csak gyári hűtőm van, és a bclk-hoz kapcsolódó szorzók a minimumon vannak, tehát mindenhol a 2-szeres elv ment. (remélem érthető, hogy mire gondolok.
)
A rendszer elemei i7 930-as P6TD és 2000-es ramok.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest