Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pojzon
tag
válasz
darál0w
üzenetére
Szia!
Lehet lenne mégis kérdésem, mert tegnap próbálgattam a gépezetet és 160-as bclk-ig jutottam, ami úgy fest, hogy 1,3-as QPI illetve 1,22-es CPU feszültség mellett bekapcsolt turbomode mellett stabil, viszont ha 165-re rakom fel, akkor ott a win kékhalálozással elbúcsúzik tőlem, hiába emelem a CPU feszültségét akár a csillagos egekbe..
Ez azt jelentené, hogy ennyit bír a rendszer vagy valamit nem jól csinálok? Minden egyéb feszültséget alapon hagytam, csak ezzel a kettővel operátam eddig.
Ami esetleg lényeges, hogy jelenleg még csak gyári hűtőm van, és a bclk-hoz kapcsolódó szorzók a minimumon vannak, tehát mindenhol a 2-szeres elv ment. (remélem érthető, hogy mire gondolok.
)A rendszer elemei i7 930-as P6TD és 2000-es ramok.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Path of Exile (ARPG)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Robotporszívók
- Sorozatok
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)