- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
Igen, a 8400-ast már nem lehet (állítólag) elfüstölni, de nem tudom, hogy melyik szériától van az Intel procikban ez a védelem. Nekem egy finom kis E0-ás van és 60 fok fölé még nem sikerült meleg szobában sem vinnem (a magokat), igaz, csak 4,3 fölött valamivel próbáltam egyelőre 1,28 V-tal. Nincs is nagy szükség feljebb húzni, alapon hajt egy meghúzott 4870-et.
fahrii: van Gorneck23 mesternek egy kifejezetten p35-ös Giga deszkákról szóló oldala. Kurva jó. Már nem találtam meg neked, próbáld meg góglival, vagy nyálazd végig a topikot, és ott biztosan meg lesz.
Mika1229, LeGo89: ha a procid végét akarod tudni, vedd vissza a ramok ferikéjét és az időzítéseket alapra, vagy még lejjebb, vagy egyszerűen csak hagyd autón. Az Asus deszkák nem nagyon szeretik a ram tuningot. Én mondjuk nem is foglalkozom vele gémerként, mert sokat nem ad pluszban a játékoknál, csak legyen jó minőség és elég mennyiség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- AMD Ryzen R5 2400G
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest