Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
jó reggelt,hát nem kivetett az ágy?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Apika
Közösségépítő
Szép napot mindenkinek!
Látom, hogy kipihentek vagytok....
-
aram01
nagyúr
na befejeztük a festést és a bepakolást,hulla vagyok
-
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok.
Aram01: képet dobsz fel ? Cserébe én is dobok a kerítésről Sajnos a logout most elmarad, mert még van két helyiség amit ki kell glettelni, s aztán festünk.
Egyébként nálam nem csöpögött soha a festék. Faternél igen, de ott megoldotta egy új minőségi tedihenger.
Én már ezért is vettem alapból drágább, de jobb minőségűet. S nem volt bajom, sem a fehérrel, sem pedig a színekkel. -
aram01
nagyúr
válasz DJ WOKKY #9728 üzenetére
Apika: holnap csinálok párat(de csak telóval tudok mert a gépem nincs itthon)
nem is a csepegés volt a gond hanem elég csikós lett pedig a henger is új és a festék sem gagyi,remélem halványodik majd mégIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
jó reggelt,ömlik az eső
-
DJ WOKKY
addikt
én is akartam már beszélni festővel, de mindig elmaradt. Pedig legközelebbre ki akarom ezt küszöbölni.
Arra gondoltam még, hogy kevés volna a festék, sok fehérrel hígítottam volna, s ezért... de nem vagyok ebben biztos.Apika: Talán egy kicsit a fényviszonyok sem megfelelőek, ezért lehet annyira élénk színe.
De nekem is tetszik, nekem is olyan nyugtató színe van. -
EmberXY
veterán
Jó reggelt!
Itt is esett hajnalban, 4:10-kor keltem, megyek ki a bicajt előhozni, hát esik az eső, elkáromkodtam magam úgy szívvel-lélekkel, úgy volt, hogy akkor bemegyek busszal, pont mielőtt indultam volna, elállt, mintha soha nem esett volna..
Megint elő a bicaj, nyugodtan betekertem, nem kezdett el megint esni, aztán napközben szerintem már nem is esett...
Felénk ilyen emberbarát az időjárás...Up the Irons!
-
aram01
nagyúr
jó reggelt,ma sem megy tovább az alvás,lehet altatót kéne szednem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest