Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
-
EmberXY
veterán
Szép jó napot a trolloknak!
Most nézem csak, hogy micsoda gyérítés jön itt, hát egyéni avatart nem nagyon kell tervezgetni mostanában..
Meg állítólag már 4 féle hsz fajta van?
Még a cikket se találtam meg, egy fórumtárs írt privit, hogy módosítani kéne a ph rang kalkulátort, amit ugyebár én követtem el valamikor, hát még azt se tudom, hogy mire kéne módosítani...
Innen egyébként 1332 hsz-em ugrik így első körben, plusz ugyebár ez, hát én már lehet, hogy kvázi tag leszek?
Utánajárok már ennek a negyedik fajta hsz-nek , ha tudtok valamit, segítséget elfogadok, vagy ez is abban a bejegyzésben van, amit itt fentebb valahol linkeltetek?Szerk.: Köszi a gyors segítséget, neki is kezdek mindjárt a calc-nak, így 0 alvással, ha már ma szünnap van..
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
degu
senior tag
Ti mit csinaltok reggel,amikor ilyen hideg van?
En kimegyek az udvarra,fat vagni,es attol jol kimelegszem,tavasszal meg eladom a fat...verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
aram01
nagyúr
3x7 dl bor a fazékban,mindjárt öröm mámor lesz
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Apika
addikt
Kíváncsi leszek, hogyan alakulnak holnaptól a dolgok. Sok ember majd siratja az elveszett hozzászólásait...
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
-
Apika
addikt
Ha nekem elveszik akár az összes közösségit, akkor sem változik semmi sem...
-
DJ WOKKY
addikt
válasz aram01 #10273 üzenetére
Ha belejössz a topikba, akkor a gyors keresés mellett ott fent van egy opciók lehetőséged. Ezen belül részletes keresés, majd Szűrés felhasználó szerint és láss csodát:
1611 hsz-ed innen is mínusz
szerk.:
Ahhoz képest hogy te csak februárban kezdtél itt élni haver, én pedig már tavaly júliustól... csak kétszáz hsz. különbség van köztünk. Tudsz te sz*rni ide barátom[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
na urak holnaptól "ingyen beszélgetünk" itt is sőt itt mindenhol
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz aram01 #10259 üzenetére
@DJ WOKKY: ez minden volt csak jogos, méltányos és korrekt nem.
#10262: nem érdekel, hogy ki hányan van, de többek között pont erről beszéltem. Így lesz "mi" és "ti". "Mi" akiknek jár a soron kívüli eljárás a hisztiért cserébe és "ti" akik pislogtok, hogy akkor most mi van? Milyen szabályok?
Így lesz egy ország hisztiország, így tanul meg egy társadalom jobbról előzni, és így leszünk a tízmillió kiskapu és baksis országa.
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
-
EmberXY
veterán
Így már értem, lényegében logikus lépés volt, mert a blogokban lévő hsz-ek amúgy sincsenek biztonságban, ha a tulaj gondol egyet és törli a bejegyzést, ráadásul sok helyen tényleg csak egy szavas hsz-ek vannak...
Még azt is el tudom képzelni, hogy legközelebb már csak a szakmai topikokat hagyják meg, hiszen a közösségi fórum nem szakmabéli, csak a helyet foglaljuk.Up the Irons!
-
Apika
addikt
Na meg is van a magyarázat...
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #10247 üzenetére
Na ne, már másodszor... Baszki, legalább 400 hsz-em ment a levesbe, nem baj, voltam már őstag egyszer. (Al Gore, az USA alelnöke mondta hasonlóképpen egy interjúban bemutatkozásképpen, hogy "az USA elnöke voltam...", ugyebár Bush nyert, de csak az újraszámlálás után... )
Vajon mit törölhettek? Viszont az is érdekes, hogy a szakmai hsz-eim meg 1000 fölött vannak, pedig tudtommal még csak 9** valamennyi volt, mostanában nem irkálok szakmai topikokba...aram01: A tablettás vs nem tablettás-ra visszatérve, nem mernék én megesküdni, hogy a műanyag flakonos borok azok minőségiek lennének, sokkal inkább mennyiségiek. Azt is figyeld meg, hogy az azonos márkájúaknak fix az alkoholtartalmuk (tized %-ra!! ), akármikor veszel belőle, egy normális borból szerintem még két hordóban sem ugyanaz az alkoholtartalom, ha meg szabályozzák, az tuti nem természetes...
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Apika
addikt
válasz DJ WOKKY #10236 üzenetére
Régebben mi is kenyérsütő géppel sütöttük a kenyeret. De olyan sokat használtuk - szinte naponta - hogy tönkre ment. Vettünk újat, de a tengelynél az is kikopott. Ilyenkor a keverőlapát belemart a tartályba alul, és fekete darabkákkal lett tele a kenyér. Azóta a sütőben sütjük egy kerámia tálban. Így nem kell számolni az áramfogyasztással. A gáz pedig nálunk átalányban van, kb 2.000.- / hó (panelban lakunk). A fonott kalács receptje pedig szinte azonos a kenyérével. Csak ez utóbbihoz víz helyett tej kell, több cukor és tojás is a kenéshez. Azt pedig ilyesmi formában sütjük.
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
A pizzát az esetek 80%-ában mi is itthon csináljuk. Így olyan csinálom amilyenre szeretném, és sokkal olcsóbban és nagyobb adagokat ugyanazon az áron.
Kenyeret van hogy mi is sütünk, van ilyen kenyérsütő gép, meg is kel benne, be is kavarja magának, aztán meg is sül benne. Bár van, hogy csak kavarjuk vele, meg kelesztjük, aztán a sütőben sütjük, mert sajnos kemence nincs.
A kalácsra kíváncsi volnék, amennyiben ez a fonott kalács. -
-
degu
senior tag
válasz EmberXY #10223 üzenetére
Megcsinaltam a kutyahazat,a bloki rogton bekotort,es egesz ejjel ott aludt...a macskaval a feje alatt!
/Egyebkent volt egy rozoga kutyahaza a kert vegebe,de oda SOHA nem ment be!/[ Szerkesztve ]
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
degu
senior tag
Kemeny tel lesz?
Akkor csinalok a kutyanak egy ha"zat!verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
aram01
nagyúr
lehet elmegyek veszek egy 2-es koccintóst és kiforralom
-
DJ WOKKY
addikt
Hú ne is mondd.
Egy kisebb garázst és bicikliknek való tárolót akarok csinálni. Már mindent megvettem a héten, csak jó időnek kellene lenni. Remélem a 13-14 fok mellett nem fog esni az eső.aram01: az nem jó dolog. Ilyenkor könnyen meg lehet fázni az biztos. Igyál forralt bort, egyél fokhagymás pirítóst. Ha kicsit így érzem magam, akkor a pirítós segíteni szokott
-
Apika
addikt
A hosszú hétvégére melegedést ígérnek. Bár esős idő várható...
-
aram01
nagyúr
na hali,most értem haza suliból,tiszta tél van
-
Apika
addikt
Sziasztok!
Ez az idei első hóesés valóban nagyon hamar jött... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Synology RT2600ac router
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest