Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
trollonak:
[link] lrhet romsanikikus vaiunok -
aram01
nagyúr
na most beke esett a cigim a piába
itt egy zeme meltkek :http://www.youtube.com/watch?v=zfYNPnHha9U -
Apika
addikt
Egészségedre!
A feleségem kapott ajándékba egy Limoncello likőrt. Olasz specialitás. 31%-os az alkoholtartalma. Nagyon itatja magát. Alattomosan üt!
-
aram01
nagyúr
urak,azt hiszem egy cseppet bebasztam
-
kenwood3
addikt
válasz
DJ WOKKY #9477 üzenetére
Nekünk is volt mindig disznónk egész gyerekkoromban, sőt még most is lenne ha a takarmány ára nem lenne az egekben . Az idei kukoricának olyan ára lesz, hogy az hihetetlen . Egyesek szerint akár 10-12k is lehet majd 1 mázsa tengeri
. Mi is jól besz...tuk az idén, épp 2 napja törtem le a tengerit és vágtam ki a csutkát, 3 azaz 3 zsákkal lett az egész csövestől.
Amióta élek nem is emlékszem ilyen szárazságra mint ami az idén volt.
Pedig ha lett volna eső, akkor az idén annyi tengerink lett volna, hogy 1 dekát se kellett volna vennünk 1 évig. Hát evvan, nem tudunk mit tenni, csak reménykedni, hogy tényleg nem ilyen ára lesz a tengerinek, mert akkor minden kacsa, csirke, tyúk megy a fagyóba.szerk: ja és én is trágyáztam jó sokat, de már néhány éve nem csináltam és az az igazság, hogy nem is hiányzik
-
EmberXY
veterán
válasz
DJ WOKKY #9477 üzenetére
Jóféle vasbeton anyagból van ez, nehéz tankkal kihúzgálni az oszlopokat, de meglesz az... Vagy rossz címre mentünk?
Szerintem sem szégyen az, én is vidéken nőttem fel, gyerekkorom nagy részét tanyán éltem le, büszke vagyok rá, hogy láttam már háziállatokat élőben, és ettem már igazi hurkát és kolbászt, nem azt, amit a hentesnél lehet kapni olyan városokban, ahol disznó nincs is és azt sem tudják, hogy hogy néz ki (no offense)....
Trágyáztam már én is disznók, csirkék, nyulak, libák alól, nincs abban semmi szégyellni való...
És ne feledd: [link] -
DJ WOKKY
addikt
válasz
kenwood3 #9476 üzenetére
akkor most megtettem
Sokan mondták, hogy fújj, disznók között, a büdösben, stb. De szerintem ezen nincs semmi szégyenli való. Sőt, én még büszke is vagyok rá, mert már 13-14 évesen nem kellett zsebpénzt adni a szüleimnek, hanem azt a pénzt osztottam be, illetve amit a nyulazásból, és kecskézésből összeszedtem
EmberXY: ezt már is gondoltam
-
EmberXY
veterán
Szép jó estét!
Végre ez a munkahét is letelt, jöhet a megérdemelt pihenés a "laza" 60 óra munka után...DJ WOKKY: Nem csak a babgulyás a lényeg, az éjjel a fáskamrádat is elhordom...
-
albert8
veterán
Ahoy
-
aram01
nagyúr
sziasztok urak letelt a hét,nektek?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
kenwood3 #9457 üzenetére
Ismerős a szituáció.
Lehet meséltem már, de azért elmondom.
Nálam ez akkor jelentkezett, amikor még iskolás koromban rokonoméknak segítettem az asztalos szakmában, illetve az őstermelő testvérének a sertések között
Utóbbi jól kikupálta valóban az embertaram01: jó tanulást
(#9454) EmberXY: ezt már ismerem, ma még csak a babgulyás, később pedig már a .....
-
aram01
nagyúr
jó reggelt,irány a suli
-
kenwood3
addikt
válasz
DJ WOKKY #9451 üzenetére
Jó kis meló a betonozás, én imádom
Volt pár éve 1 olyan évünk melóhelyen, amikor is márciustól decemberig szinte semmi mást nem csináltunk, csak betonoztunk. Decemberre úgy néztem ki mint egy állat, az összes ismerősöm mind azt hitte akikkel azelőtt rég találkoztam, hogy gyúrok
Szóval jó munkát
-
DJ WOKKY
addikt
Itt kemény 9mm eső esett
Holnap már megyek én is.
Legalább felhasználtam a napot arra, hogy kitakarítottam a fást. Holnap du. le is bontom, aztán másik anyagból kicsit nagyobbra építemHétvégén betonozás, szóval aki szeretne egy kis hideg sört, és egy kis babgulyást, azt várom szeretettel. Természetesen egy kis munka után csak
Szia Apika, és EmberXY, valamint localhost
-
Apika
addikt
Budapesten szikrázó napsütés van. És még mindig nagy a meleg...
-
DJ WOKKY
addikt
-
Apika
addikt
Nem tudom, hogy érint-e valakit a Samsung olimpiai nyereményjátéka, amivel 300db Samsung Galaxy S3-at sorsoltak ki. De itt vannak a nyertesek e-mail címei...
-
aram01
nagyúr
sziasztok
mindjárt korom sötét lesz,azt még csak félnyolc -
DJ WOKKY
addikt
Igen, én tegnap meg is tetettem ezt. Barátnőm unokatestvére annyira ügyesen, és jó érzékkel csinálja ezt. 2x 10percben masszírozta, de mára sokat javult. Még jön délután is, és akkor megismételjük. Mondta is, hogy elég nagy izomcsomót talált a fájós oldal felől.
Közben pedig kenegetem napi több alkalommal erre használatos krémmel.Apika:
-
Apika
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
sziasztok.
aram01, abban biztos vagyok, hogy fizikailag és szellemileg nem volt olyan nehéz a napom mint neked, de ez a fránya tegnap reggeli: elfeküdtem a fél nyakam, ez ott volt egész nap. Sajnos még ma is erre kellett hogy ébredjek. Szóval igen, itt is fárasztóvá vált nagyon. -
aram01
nagyúr
sziasztok
már megint vége egy fárasztó napnak,ti hogy álltok ezzel? -
localhost
Közösségépítő
válasz
DJ WOKKY #9418 üzenetére
Ide se kettyintsetek! - köszönöm!
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz
albert8 #9415 üzenetére
Nagyon kérlek benneteket, hogy erre a linkre semmiképpen se kattintsatok!
-
aram01
nagyúr
jó reggelt urak,furcsa látni(az ablakból) hogy a sok tanuló megy a suliba,számomra most kezdődött el az ősz
-
Apika
addikt
Jó éjszakát Urak!
Megyek vacsizni, és közben nézem a futamot... -
aram01
nagyúr
a rajt kemény lesz
-
albert8
veterán
Meg tudjátok nézni itt, hogy mit akartam volna, de nem lehetett. NAgyjából sorrendben vannak
[link]
Tudod mostanában nem csinálnak fotóból és fotó szerű képből avatart igy elég gyér volt a paletta sajnos. Jah és természetesen imádom őket, mint sok más bandát is.
Most is őket hallgatom, bár most meg akarom nézni az időmérőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- sziku69: Szólánc.
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Politika
- Motoros topic
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest