- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- TOTP generátor PHP-ra
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
Hát nem tudom, szerintem nem nagy táv és 1 év se valami sok idő.
De ne vedd kötekedésnek. Szerintem ez eléggé lustaság jele.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
EmberXY
veterán
Ránézésre nagyon jónak tűnik, hölgy tulajdonostól meg pláne... (Ott egy gond szokott lenni, sok ismerősöm tapasztalt már olyat, miszerint a motor általában szét van hajtva, a klasszikus anekdotára építve, miszerint a nők nem tudnak vezetni... )
Viccen kívül, a váltó valószínűleg tropa, pláne ha a 80 k km-t mindet hölgy vezette le, de összességében szerintem nagyon jól néz ki, még akár árban is jó. Nyilván ha kipróbálod, akkor már többet tudsz majd. (A véleményem szigorúan szubjektív.. )Up the Irons!
-
aram01
nagyúr
mit szóltok ehhez a verdához?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
DJ WOKKY
addikt
Nem hittem volna, hogy ennyivel tisztább hangokat produkál még így rca kábel átjátszással is.
Gondoltam, hogy szebb lesz, és jobb lesz, de nem ekkora különbséggel.
Szinte 5.1, vagy DTS hangzást értem már el, a finombeállításokkal.aram01: ebből a beszélgetésből mennyi idő az, ami rólatok és a kapcsolatotokról szól ?
Úgy értem, hogy mi is szoktunk a párommal beszélgetni van, hogy órákon át, de akkor leginkább más, mások, illetve egyéb dolgok a téma. Tehát nem konkrétan a mi életünk, a mi jövőnk, stb. Remélem érted mire célom[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
ezt haallgasátok meg a kedvünkért,ez ránk illik,véleményt!!!!
-
DJ WOKKY
addikt
-
aram01
nagyúr
tudtok valami oldalt ahol lehet tv-zni?
-
EmberXY
veterán
Szép estét, végre vége a hétnek...
Up the Irons!
-
degu
senior tag
Mar a 3.legyolo sprayt probalom ki,de a legyek...rohognek rajta!
Mi a fene van?Lonya"llal toltik meg,gyilkos vegyszer helyett?
Vagy ujabban gazalacba szambaznak a q*rva legyek?verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
aram01
nagyúr
urak van valakinek otthon kerámia lapos tűzhely?
-
aram01
nagyúr
veletek mi van? nagy a csend
-
aram01
nagyúr
igen van biztosítás,de az ügyintézés sok idő,rengeteg telefon 2 nap kiesett a suliból stb stb
-
aram01
nagyúr
hali
a szomszédba bevágott a villám kedden,most lett csak netem,elég nagy károk lettek nálunk isIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
-
aram01
nagyúr
sziasztok urak
levizsgáztam ma autocad-bőlIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #9816 üzenetére
A kerékpárzár is csak egy vékony, egyszerű zár volt, erővágóval még a jóval vastagabbakat is pillanat alatt elpattintják, szóval nem volt nagy ügy elkötni, de nem hittem volna, hogy pont onnan és pont az enyémet...
Ismerősök, kollégák azt tanácsolták, hogy lopjak másikat, hát azért nem ilyen egyszerű az, meg sem fordulna a fejemben, de legalább felvidítottak az ötlettel...Up the Irons!
-
-
DJ WOKKY
addikt
válasz EmberXY #9813 üzenetére
Sajnos nálunk is rendszeres ezen helyről történő kerékpárlopás. Pedig már pár éve kamera is van... de kijátsszák.
aram01: nálunk már tegnap óta van. Ha jól tudom a 20-as csatornán a T-home-nál.
Pedig tegnap bele is néztem az upc-t passzolom. De lennie kell, az biztos mert maga a csatorna működöt már tegnap is.[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
+ DJ WOKKY:
Péntek este munka után elutaztam Bp-re ismerősökhöz, egy kis szokásos hétvégi sörözésre, lezártam a vasútállomás tárolójában, vasárnap már nem volt ott...
Forgalmas környék pedig, ráadásul az állomásra is állandóan jönnek-mennek az emberek, ezért nem is gondoltam volna, hogy onnan viszik el, akiknek eddig meséltem, ők viszont éppen az ellenkezőjét állítják, onnan rendszeresen viszik a bicajokat, most már én is tudom...
Hamarosan veszek egy másikat, esetleg használtan, igyekszem minél előbb pótolni..Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Szép estét mindenkinek!
Újra benézek, kicsit el voltam veszve, a biciklimet is ellopták, úgyhogy teljes az öröm..Up the Irons!
-
DJ WOKKY
addikt
Igazad van, erre eddig nem is gondoltam
Bár, ha most megfelelően le lenne kezelve, nem hiszem, hogy romlana.
Szépen lecsiszolni a festéket, szükséges helyeken leégetni, aztán rozsa maró, majd száraz ruhával végigmenni rajta, alapozó és festék. Valami minőségi időt álló. Szerintem akkor minimum 5-7 évig nem szabadna hozzányúlni.
Legalább is sok festék 10-15 évet ír, ha csak a felét kibírja is jó szerintem. -
DJ WOKKY
addikt
az gyönyörű is lesz. Én is azt szerettem volna, fakerítést, csak nagyon húzós lett volna.
Apika: nagyon jó ez a kis park. Biztosan jól érzitek ott magatokat.
Igen, az oszlopok, és a kapuk festése csak tavaszra marad sajnos. De sebaj, majd csak túléljük valahogyhuntermati:
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
szép estét mindenkinek
rég írtam már ideMi az az ekezet dragasag??
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Nintendo 3DS XL +8GB memória kártya + 6db játékkal Mario is! tokkal, töltővel, újszerű állapotban!
- SilverStone SFX-L SX1000 1000W Platinum (SST-SX1000-LPT)
- PS4 1TB 2 joy, játékokkal
- Violectric Chronos dongle dac 1 hónapos
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest