Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
no, ma csoportosan ért a rontás
Előbb a simplepay tiltott le, mert bár megcsináltam a 2fa-t decemberben, de egy hiba miatt engedte a rendszerük FB loginnal, holott csak jelszóval lehetett volna, így csendben törölték, és reggelre egyik kártyámmal se tudtam fizetni rezsit, se belépve se nem belépve, mert azokat a kártyákat is ellenőrzik, amik egy fiókhoz vannak kötve, de belépés nélkül akarom használni.
Majd jött a wise 2016 után második ellenőrzése utaláskor, hogy hát töltsem már fel a céges adataim újra, mert ott meg februárban volt egy utalás kínába, amit visszaküldtek mert a bankja nem fogad wise utalást, majd újraküldtem más névre, és hirtelen gyanús lett a pénz-ping-pong.ezek szerint mindegy mit használsz, meg lehet akadni hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- One mobilszolgáltatások
- Mozgásban a Forza Horizon 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előbb a simplepay tiltott le, mert bár megcsináltam a 2fa-t decemberben, de egy hiba miatt engedte a rendszerük FB loginnal, holott csak jelszóval lehetett volna, így csendben törölték, és reggelre egyik kártyámmal se tudtam fizetni rezsit, se belépve se nem belépve, mert azokat a kártyákat is ellenőrzik, amik egy fiókhoz vannak kötve, de belépés nélkül akarom használni.