Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Srácok!
Követem a topikot, de nem rémlik, hogy hasonló esetről olvastam volna, így hát megkérdezem (annál is inkább, mert emiatt a "kombó miatt", egy több éves Revolut accot már elvesztettem egy éve).
Szóval, van nekem egy Wise fiókom, kártyám, idén 2. éve. Eddig még soha nem kértek be semmi extra igazolást (de persze ha kérnek, nem lenne akadálya, pl. egy közüzemi számla), ... ámbár(!) a bankszámla, amit használok, amire a havi bérem is érkezik, nem a nevemre szól (nincs is saját basnkszámlám), mert a feleségemmel egyet használunk, ami valakinek a nevére kellett, hogy szóljon és úgy döntöttünk, hogy az övére fog. Ennek ellenére persze, a bankunknál teljeskörű felhatalmazásom van mindenre. Ugyanakkor, amikor utalok a Wise accomra pénzt, akkor - habár egy a vezetéknevünk, de tény, hogy - az Ő nevével történik (a saját nevemre szóló számla hiányában).
Ezzel kapcsolatban lett volna a kérdésem, hogy esetleg van-e itt még valaki hasonló szituációban mint én, esetleg emiatt adódott-e már problémája a fintecheknél?
(nem tartok sok pénzt rajta, nem is használom sokat, főképp külföldi webshopos vásárlások alkalmával megy rá egy összeg, amiből aztán történik egy vásárlás is, illetve egy közel 100k Ft is van rajta alapból - de ennyi).
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- GIGA AKCIÓ! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest