Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- perge666: Egy korszak vége
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Srácok!
Követem a topikot, de nem rémlik, hogy hasonló esetről olvastam volna, így hát megkérdezem (annál is inkább, mert emiatt a "kombó miatt", egy több éves Revolut accot már elvesztettem egy éve).
Szóval, van nekem egy Wise fiókom, kártyám, idén 2. éve. Eddig még soha nem kértek be semmi extra igazolást (de persze ha kérnek, nem lenne akadálya, pl. egy közüzemi számla), ... ámbár(!) a bankszámla, amit használok, amire a havi bérem is érkezik, nem a nevemre szól (nincs is saját basnkszámlám), mert a feleségemmel egyet használunk, ami valakinek a nevére kellett, hogy szóljon és úgy döntöttünk, hogy az övére fog. Ennek ellenére persze, a bankunknál teljeskörű felhatalmazásom van mindenre. Ugyanakkor, amikor utalok a Wise accomra pénzt, akkor - habár egy a vezetéknevünk, de tény, hogy - az Ő nevével történik (a saját nevemre szóló számla hiányában).
Ezzel kapcsolatban lett volna a kérdésem, hogy esetleg van-e itt még valaki hasonló szituációban mint én, esetleg emiatt adódott-e már problémája a fintecheknél?
(nem tartok sok pénzt rajta, nem is használom sokat, főképp külföldi webshopos vásárlások alkalmával megy rá egy összeg, amiből aztán történik egy vásárlás is, illetve egy közel 100k Ft is van rajta alapból - de ennyi).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Jackson elektromos gitár
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest