Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bogyi007

veterán

Látom megy az adok-kapok a Wise számla kapcsán hogy róla és felé mi ingyenes és mi nem, mi számít nemzetközi utalásnak és mi például nem.

Leírom a saját tegnapi példámat az hátha segít kiegyenesíteni a kérdést.

Van három számlám. Revolut, Wise és a Gránit Banknál vezetett. Utóbbira kapom a fizetést, a Wise hazai apróhirdetéses adás-vételi számlának van használva, a Revolut meg például számlák, online előfizetések és külföldi vásárlások intézéséhez valamint családi körben gyors pénzküldésre.

Nos utoljára is ez történt. Párom bankjánál (CIB) befizettem személyesen 20000 forintot, amit a Revolut számlámra mozgattunk egy ottani meglévő összeghez, majd a maradék 18991 forintot szerettem volna a Gránithoz átjutatni a lehető leggyorsabb módon.

Átváltottam Euróra - 49.40 lett - amit átküldtem a Wise számlára, ami meg is történt pár másodperc alatt. Ez a két művelet INGYENES is volt.

Aztán a Wise appon átváltottam vissza forintra, itt került levonásra 221 forint, azaz 18770 forintot kaptam.

Végül a Wise számláról ezt az összeget a Gránithoz utaltam szintén pár másodperc alatt INGYENESEN.

Ergo Revolutnál a nemzetközi utalás még a Standard csomag esetében is lehetséges INGYENESEN és AZONNAL, valamint Wise esetében a Forint utalás hazai számlára szintén INGYENES és azonnali.

Talán tudtam segíteni pár embernek hogy mi miként működik. :))

Új hozzászólás Aktív témák