Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Amennyiben jogszerűen vagy a cég megbízottja, képviselője, szerintem ezzel nincs semmi gond, céges formában kell legyen valami ellentételezés, ami egy beérkező utalás alapja, jogcíme, tehát szerződés, vagy kiállított számla, amennyiben ezt be tudod mutatni, nyilván nem csinálhatnak semmit, de szerintem azzal nem is akarnak semmit se csinálni, az ő fülüket is rágják, ők se szeretnének piszkos ügyekbe keveredni, ezért lehet szorosabbra lett állítva valamilyen pénzmozgást figyelő program.
Egy sima céges autó használat esetén is jó, ha van pecsétes meghatalmazás a jármű használatának engedélyezésekor, az ember sok bajtól kíméli meg magát, ha van egy papírja mindenről.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy az ukrán- orosz helyzet is rontott a dolgokon, nem lehet egyik vagy másik fél támogatásaként pénzeket küldözgetni sehova, nekem pl az usa import során minden egyes héten le kell nyilatkoznom, hogy nem jön semmiféle orosz vagy ukrán termék, mert az további vizsgálódásokat eredményezne.Amúgy a visszatérítések értelemszerűen a beérkező összegekre érvényesek, azaz minden oda megy vissza, ahonnan érkezett. Ez még a kisebbik rossz, nyitsz egy bankszámát máshol, és csinálsz pár módosító számlát az új bankszámlaszámmal, vagy sztornó, és újakat állítasz ki.
Bár a részleteket nem ismerem, a lezárás maga furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest