- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTDoG
tag
A hercehurca folytatódik.
Miután tegnap (szombaton) írtam egy levelet, hogy mégis mire várunk a csütörtökön indított utalásommal, ma érkezett egy levél, hogy töltsem fel, hogy jogosult vagyok-e a cég nevében eljárni, különben 7 napon belül minden összeget visszatérítenek. Ez a visszatérítés nem tudom mit jelent. Minden beérkező összeget visszautalnak a megrendelőknek?
A fiókomat pedig zárolták.
Egészen elképesztő. Ha ez lezárul, menekítem innen minden pénzemet. Nem pár millió parkol a céges számlán és most már gyomorgörccsel kelek-fekszek, hogy vajon hozzáférek-e majd a pénzemhez. Persze nyílván hozzá fogok, de ez nonszensz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Jogász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs