Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Revonál, rendes 100.000 € bankszámla biztosítás van ami ugyan olyan, mint az itthoni bankoknál, csak nem az OBA, hanem a Litván megfelelője garantálja. Gyakorlatilag ugyan az a rendszer, technikailag mint pl ha Ausztriában nyitnál számlát.
Míg a wise-nál ilyen nincs. Ott max letétbe helyezik a pénzed, de nincs rá konkrét államilag garantált garancia, tudtommal. Ebből a szempontból én szerintem kockázatosabb a wise. Előnye a magyar számlaszám - meg részbeni hátránya is, mivel emiatt is emeltek árat, ami a gazdasági helyzet romlásával vélhetőleg tovább is nőhet, ahogy ezt már látni más fintech cégeknél... (curve, zen stb).
Kombinálva célszerű használni őket szerintem. Nekem pl tökéletesen megfelel a revo, önmagában is. Igaz magyar számlára nem szoktam utalgatni... De elvileg az is müködik vmilyen szinten, sőt már ugye egyes bankkártyákra is lehet, azonnali-t akár ingyenesen is utalni.
A Wise pénzforgalmi szolgáltató (kb mint egy váltó), kevesebb vizet zavar a piacon...
Revo ezzel szemben bank, és egyre jobban terjeszkedik, legutóbb már azt olvastam a paypal helyét is átvenné - weboldalak fizetési lehetőségénél feltüntetve, de vannak már termináljaik is... Sokkal inkább jelent konkurenciát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest