Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
hudyfiu #8773 üzenetére
Ki a bánatnak van arra ideje? Pont elégszer szívtam már meg a Linux-szal. Én mindig optimistán állok hozzá, elolvasgatom a leírásokat, aztán valami gubanc mindig beüt, amire baromira nem találok megoldást. Hp desktop géppel is mennyit szívtam, mert telepítés közben még ismerte az integrált vga-t, utána meg nem, vagy hálókártya drivert kellett vadászni... Most is az openwrt-re mikor ntfs vagy fat32 támogatást akartam tenni például, követtem a lépéseket, hibaüzenetek lettek csak belőle. Szerencse, hogy valamelyik fórumtárs írta, hogy update akármi is kell csomagtelepítésnél. Honnan kéne ezt egy kezdőnek tudni, ha a leírásban nincs benne? Vagy másik fejezetben... Nekem az kell, hogy stabilan, egyszerűen működjön.
A lényeg, hogy amire kellett, úgy néz ki sikerült beállítani, és teszi a dolgát. Jó kis router ez, csak aki nem ismeri a linux alapvető parancsait, és nem a Vargalex féle frankó firmwaret teszi fel, érhetik meglepetések. De ez már elég offtopic lett... Lehet írok erről is egy cikket, vagy ide egy első összefoglaló hozzászólást, nekem is jól jött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest