Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
Mi a rudi történhetett??
PC-ről nem tölti be a router admin felületét, és a modemét sem, valamint a routerre kötött nas sem elérhető. Wifin, telefonnal viszont mindegyikhez hozzáférek. A vezetékes eszközök fix ip-n vannak. A pc-n már csináltam új kapcsolatot is (dhcp), de így sem elérhetőek az eszközök. Az internet viszont működik fix ip és dhcp-n keresztül is. Már a routert is újraindítottam, de ez sem jelentett megoldást.Fejlemény: A routerből kihúztam a pc kábelét, és átdugtam a switch-be (a kapcsolatot visszaraktam fix ip-re). Így már a router admin felületét elérem a pc-ről is, viszont a modem és a nas még mindig nem elérhető a pc-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest