- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok. Adott egy WDr3600-as v 1.4-es Router a legújabb ( 2013.09-havi) firmwarrel.
Furcsaság az, hogy elég gyenge a jel a wifi-n megnéztem több eszközzel is és az alábbiakat tapasztaltam:
A router a nagyszobában van, a gép tetején, semmi nem tettem elé/mellé,köré hogy a jelet ne zavarja, illetve a szobákat egy olyan ~10cm-es tégla válassza el egymástól
-Huawey y300 : Szobán belül 3-4 méterre a routertől 60dBm-es a jel, ha kimegyek a másik szobába ami tőle 2 méterre van és 1 fal választ el olyan 80-90dbm-re változik.
Laptop-al hasonló a szitú, amin max N300-as maximális wifi kapacitás.Ipad Air (5ghz): Szobán belül használom csak, és néha néha be-beakad a Stream amit szoktam használni( gépen lévő filmeket stream-em Servio-n keresztül vagy az épp aktuális an bebükött csatornát)
Tudom 5ghz-nél más a szituáció ott kisebb a hatótáv azzal nincs is gond, de kérdésem az lenne esetleg próbálkozzak egy vargaalex féle 1.17-es és mint olvastam valami wifi patch-el?
Most ugye rendes gyári van rajta.Segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest