Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
Intruder2k5 #8177 üzenetére
Köszi már egy ideje sikerült összehoznom a firmware cseréjét és kérdésem az lenne hogy az alábbi beállításokon kívül kell bármi mást beállítanom?
Ezen felül néztem van 2 menüpont amit érdemes lehet bekapcsolnom, a QSS Uplouad és Download...Pontosan ezeket mit tudok csinálni? => Ez kb. méri a le/Felötlés sebességem és az alábbi 3-4 tartományra ( Lassú-Közepes -Gyors-Leggyorsabb) mutatja?
Mint olvastam ami nekem tetszene az a Bandwitch Uses menüpont csak sajnos nem tudom használni, mert mint olvastam csak WAN port estén működik, nálam viszont WDR3600-as csak Switch módban működik mert a szolgáltatóm által adott Cisco 3925 a fő router sajnos.
Köszönöm ismét a gyors segítséget!
-
stigma
addikt
Sziasztok. Ha adott egy WDR3600 Ver 1.4-es (Zöld ledes router), amin ki szeretnétek próbálni másik Firmware-t és csak alapfunkciókat használok szinte, akkor a Gargoyle féle verziót feltehetem nyugodt szívvel?
Ahogy videoban néztem illetve leírásban olvastam csak annyi a a teendő, hogy leszedem friss (gargoyle_1.6.1-ar71xx-generic-tl-wdr3600-v1-squashfs-factory.bin) factory végződésű bin fájlt ,majd a routeren belül betallózom neki a Firmware Upgrade funkciónál??
Esetleg valakinek valami tapasztalata vele, mármint Gargoyle verzóval vagy épp a stabilnak mondható 1.6.1-es firm.-el van valami gond?
Segítséget előre is köszönöm.
-
stigma
addikt
Sziasztok. Adott egy WDr3600-as v 1.4-es Router a legújabb ( 2013.09-havi) firmwarrel.
Furcsaság az, hogy elég gyenge a jel a wifi-n megnéztem több eszközzel is és az alábbiakat tapasztaltam:
A router a nagyszobában van, a gép tetején, semmi nem tettem elé/mellé,köré hogy a jelet ne zavarja, illetve a szobákat egy olyan ~10cm-es tégla válassza el egymástól
-Huawey y300 : Szobán belül 3-4 méterre a routertől 60dBm-es a jel, ha kimegyek a másik szobába ami tőle 2 méterre van és 1 fal választ el olyan 80-90dbm-re változik.
Laptop-al hasonló a szitú, amin max N300-as maximális wifi kapacitás.Ipad Air (5ghz): Szobán belül használom csak, és néha néha be-beakad a Stream amit szoktam használni( gépen lévő filmeket stream-em Servio-n keresztül vagy az épp aktuális an bebükött csatornát)
Tudom 5ghz-nél más a szituáció ott kisebb a hatótáv azzal nincs is gond, de kérdésem az lenne esetleg próbálkozzak egy vargaalex féle 1.17-es és mint olvastam valami wifi patch-el?
Most ugye rendes gyári van rajta.Segítséget előre is köszönöm!
-
stigma
addikt
Majd holnap szórakozom vele most volt egy jó 20 percem.
Ahogy leírtad úgy csináltam.Kábelek kihúzva a router + Cisco-ból is.
1. Gép LAN összeköt tplink LAN
2. 3600 kezdő oldal=> 192.168.1.1
3. Itt a LAN\ IP address => 192.168.0.2 , majd töltés és auto restart.
4. 3600 DHCP-n letiltottam.
5. 3600 LAN összeköt Cisco modemmel.(Lan to LAN)
6. Hálózat miden van csak net nincs, de majd holnap megoldom valahogy.Köszönöm a türelmet, és hogy ilyen botkezű vagyok
-
stigma
addikt
Király hazajöttem, megcsináltam és nekem nem így jött össze
Bocs a lámázást nekem úgy jött össze,hogy:
Cisco modem+router LAN port => 3600 WAN port
3600 LAN port => számítógép LAN port.
Ezután 192.168.0.1 , majd egy Quick setup és máris működik minden.A te verziódnál azt nem értem hogy okés hogy switchként üzemel a router de nálam amit megadtam az nem igazán működik, csinálok róla egy képet: (bocs a linkért, de valami oknál kifolyólag nem ugrik fel az ide bemásolandó ablak)
https://www.dropbox.com/s/hdeihcbjtvynqof/3600.pngEzek után még kérdésem az, ha így összejönen akkor a tplink routeremen belül engedélyezzem a portokat az korrekt, és kell valamit típlteni a 3600 vagy Cisco-n belül? (DHCP)
-
stigma
addikt
Sziasztok , holnapi nap folyamán üzemelem be a WDR3600-as routerem,érdeklődni szeretnék némi beállításokkal kapcsolatban, mit hogy állítsak majd be:
Adott egy T-Home-os net 30/5 mbit, és egy Cisco EPC3925 modem+router egyben, amihez szeretném hozzákötni és erről használni az 5ghz+2,4ghz-s wifit ha lehetséges.2-3 laptop van ami max n-es wifivel rendelkezik és egy teló+tablet ami 5ghz-t tud és ha lehetne ezt is szeretném egyszerre használni.
Ezen kívül szoktam torrentezni így a legjobb megoldás az lenne ha a routeren keresztül zajlana az egész.
Másik fontos kérdés, érdemes e használom vargaalex modot ha valójában most még nem kötök rá se HDD-t se tényleges DLNA funckiót nem használnék most, csak a nyomtatót kötném rá a routerre amit alapból is tud a gyári FW.
Illetve melyik friss firmware amit ajánltok hozzá és gyári?Segítséget előre is köszönöm és bocs hogy így megfogalmazásban írtam le.
-
stigma
addikt
Sziasztok, érdeklődnék router vásárlás előtt vagyok és nézegettem egy Tp-Link WDR-3600-as router ami kiszolgálná az itthoni igényeimet amik az alábbiak:
- 2db laptop Wifi-ről (g/N-es)
- 1db kábeles
- 2 teló n-es wifivel
- 1 tablet 5ghz-ről
- Net 30/5 mbitÁltalában ezek lennének rácsatlakozva illetve maximális tervelés még úgy lenne hogy 5Ghz-n stream-nék filmet a routerről ami minimális távolságra lenne tőlem(2-3m és semmi fal/zavaro dolog nem lenne), illetve ezek az eszközök lennének egyidejűleg használva.
Ami fontos egy Cisco 3925-ös T-Home-os modem+routerem van és ehhez szeretném kötni, van e valami gátló tényező ,ami akadályoztathat bármiben is( Inkompatibilitási probléma esetleg)?Segítséget előre is köszönöm!
-
stigma
addikt
válasz
trance89 #3969 üzenetére
Mint általában szoktam pontosítok, mert a wifi és tv légvonalban 5 méter, és közte van egy betonfal.
Sajnos ha kábeleznem kellene és szépen fal mellett elvezetnem akkor szerintem egy 15 méteres UTP kábel kellene hozzá, illetve ennek elhelyezése is blamás mert ajtó mellett van/lesz.
De lehet első körben megpróbálom egy kábeles megoldást ami olcsóbb, aztán ha nem lesz jó akkor max lesz egy plusz kábelem.
Nézegettem a Sticket , gyáriban max az enyém létezik , más 5ghz-s sticket meg elvileg nem eszeik meg a Tv-m ahogy utánaolvastam.
Köszönöm a segítséget.Célom amúgy egy 1080p-s sima film lejátszása ami ~15GB környékén szokott mozogni.
-
stigma
addikt
válasz
woodworm #3965 üzenetére
Igaz, de gondoltam egy próbát megérne igaz plusz költség lenen egy új router, de hosszútávon megérné szerintem. Amúgy néztem tesztet, hogy ha wifin küldöm ki az adatot mennyire "eszi meg " a router és sokszor elég durván befagy a router oldala amire nem enged be.
Stick is N-es, 300-as, ami a Tv-be van dugva.
Azért köszi a gyors hsz-t. -
stigma
addikt
Hi, érdeklődnék i mit mond a köv. héten tervezem router cserét 3600 vs 4300-as Tp-linket. Oka a DLNA jobb kihasználhatósága miatt.(illetve a több wifi-s kapcsoldás miatt is(telefon,laptop,tablet...))
Jelenleg egy Tp-link 941nd-s routerem van 720p-s filmeket szoktam stream-ni, mert az ég nem akad, 1080p-nél már gondok vannak. Stream wifi-n keresztül megy egy N-es USB kulcson át.
Segítséget abban kérném elég lenne a kistesó (3600) vagy inkább a 4300-t vegyem?
Routerre egyenlőre max nyomtató lenne usb keresztül kötve , stream távolsága 5 méter, amin belül 1 betonfal van.
Esetleg tapasztalatokat kérnék ha van valakinek Sony Bravia TV-je mennyire kompatibilis vele az 5Ghz-s támogatottság, frekvencia?(látja/nem látja csak a 2.4Ghz-t)Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest