- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocko66
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy WDR 3600-as router vargalex firm-el.
Többször írtam ide a fórumba erről,de most volt időm megint ezzel foglalkozni.
Első körben egy 160gb-os hdd-re próbáltam letölteni torrentet a transmissionnal.
Működött is egy ideig,majd le-le szakadt a hdd.
Megpróbáltam külső táp forrásról működtetni a hdd-t de úgy már nem szakadt le,de még úgy sem volt jó...
Most egy 32gb-os pendrive van beledugva a routerba.(Előtte router reset,pendrive a vargalex féle formázó felületről van megformázva,ki is írta,hogy formatting done,transmission enabled.)
Folyamatoknál nem szakadt le a pendrive,viszoint a hibajelenség ugyan az mint ami a külső tápforrásról működő HDD-vel volt.
Hozzáadom a torrentet(mindegy hogy honnnan,mobilról vagy pc-ről),elkezdi tölteni a torrentet,majd x idő múlva ezt írja ki:"Error: Unable to save resume file: No such file or directory"
Amikor rámegyek a frissítésre akkor elkezdi tölteni megint x ideig,majd újból ez a hibaüzenet.
Frissen letöltött torrentről van szó,ami pc-n letöltődik hiba nélkül.
Hozzá teszem,hogy hely van a pendrive-on egy 700mb-os dix-el is ez a hibajelenség!Mi lehet a gond,már mindent kipróbáltam?
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen videókártyát?
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest