Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• suste

veterán

válasz bono.hu #7505 üzenetére

- hardver verziószámom 1.5. nyugodt szívvel rárakhatom a vargalex féle verziót?
    rárakhatod simán, de meg kell csinálni a wifi javítást (fórumban megtalálod)

- vargalexnél a legfrissebb "Build date: 1.1.7: 2013.01.28", első ránézésre ez enyhén szólva is avíttasnak tűnik. ámbátor ez egy linux, ugye: nyugodtan feltehetem, aztán opkg
    mint ahogy írtam, nyugodtan felteheted, és szerintem semmi szükség semmilyen frissítésre, minden működik benne ugyan úgy, mint 2013 elején
    ha mégis késztetést érzel, akkor persze frissítheted trunk repoból, de csak a kernel vonzat nélküli dolgokat
    magát a rendszer kernelt csak kész fw-vel tudod frissíteni, tehát pl trunk verzióval, de akkor minden beépített dolog elveszik, és neked kell feltenni őket, vagy másik megoldásként magadnak kell építeni fw-t a trunk alapján

- OpenWrt-nél mi a különbség az attitude adjustment meg a "sima", trunk-ban lévő között (Barrier Breaker?)?
    az AA alig fiatalabb mint a vargalex, ráadásul teljesen kopasz, viszont "hivatalos" verzió
    a trunk az mindíg a legújabb kopasz béta verzió

Új hozzászólás Aktív témák