- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko882
újonc
Sziasztok!
Csak jelezném, hogy akinek WIFI problémája van WDR4300/3600-on, annak megoldást jelenthet ez a nemrég megjelent trunk:
https://dev.openwrt.org/changeset/39392még nem próbáltam ki és hétfőig nem is tudom, de addig ha valaki kipróbálja, jelezzen vissza, hogy segített e.
Hétfőn már én is okosabb leszek.Egyébként a jelenlegi, ami fut (Barrier Breaker r39382 / LuCI Trunk (svn-r9951)) teljesen stabil, 9 napja nem kellett restart, pedig előtte volt, hogy 10 percenként ledobálta a wifi klienseket. JA és hw rev 1.4, "zöld lámpás"
megjegyzem a logban továbbra is látszik a rejtélyes üzenet, miszerint inaktivitás miatt droppol egyes klienseket.
Ja és egy kérdés:
Valaki már kérdezte, de ha jól láttam nem jött rá "értelmes" válasz.
Hogy lehet letitani az IPv6-ot a transmissionban, hogy ne szemetelje tele a logot ilyesmikkel?Fri Feb 7 11:42:02 2014 daemon.err transmission-daemon[xxxx]: Couldn't connect socket [xy] to [ipv6 addr], port 14908 (errno 1 - Operation not permitted) (net.c:288)
U.i: Szerintem vargalex verzió-t ne próbáljatok meg frissíteni ezzel a trunkkel, hacsak Ő meg nem erősíti, hogy lehet.
A helyes frissítési sorrend:
vargalex-->gyári fw (nem boot-os)-->BB r39392
aztán mehet rá luci,extroot,minidlna,samba meg ami kellpuszi,pacsi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Macbook AIR M1 2020
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresek: PGA processzor "kiemelőt".
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest