Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pjoe69
tag
Sziasztok!
Vettem én is egy 3600-ost, kapásból fel is raktam Vargalex buildjét. Jelenleg még az alap beállítások futnak, nincs HDD, torrent, stb. Csak net megosztás.
Nos, itt akadt egy kis problémám, kérlek segítsetek, mit kell állítanom még.
A routerhez 2 gép csatlakozik vezetékkel, a kiosztást az alap beállításon hagytam, vagyis dinamikusan kapnak IP-t a gépek. mindkettő WIN 7, az egyik 32 a másik 64-es.
A 64-esen minden megy rendesen,...
DE a 32-essel a következőt tapasztaltam:
- míg mindenhol másutt volt net (WIFI, másik gép) egyszer csak megszakadt a netkapcsolat
- kb 12 órája mehetett (ez az alap IP kiosztási ciklus, ahogy néztem. Ezért gondoltam az IP kiosztás frissítésekor van valami probléma. Mintha nem tudnának újra egymásra találni...
- átállítottam 72 órára a frissítést, nem is akadt le 12 óra után.
- majd mikor a 2 gyerek online játszott mindkét gépen ugyanazzal a játékkal, a net újra leakadt ezen a gépen. minden más ment rendesen, CSAK ez a gép akadt le.Kábelt próbáltam már átdugni másik portba, nem segített.
Mit nézzek meg? Mit állítsak? Ja és hol?
Az sem gond, ha fix IP-t osztok ki, ebben is segíthetnétek, hogy hol találok rá leírást, útmutatót.
Nem vagyok vérprofi, főleg nem linuxban, kérlek a segítő leírást közel LÁMA szinten adjátok.Köszönettel: Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest