- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Szerintem elég jól érthetően leírtam, hogy miért. plt hoztam. Ha megvan meg ha nem nem.
"A Te logikád alapján már most ott kellene harcolniuk Kurszk-ban, de legalábbis a Krímben. Nem teszik. Miért?"
Ha tényleg érdekel olvass utána a MAD doktrinának ami meghatározta a CW nagyját.
Nem fogom kibontani de röviden: Nincs direkt katonai konfliktus a két szuperhatalom közt. Proxy háborúk vannak. Akármennyi hadianyagot, kiképzést... lehet biztosítani de érdemi katonai beavatkozás nincs. pl Vietnám esetén az orosz hadianyag pl fullra tekert légvédelmi rakéta termelés akár 80%a is Vietnámba került. (Ez bődületes mennyiség.) Voltak mennyiségben kiképzők is. De elismerten Szu katona egy se. És detto pl Afganisztán.
A dolog a mai napig működik ráadásul anyira előzékeny mindkét fél, hogy nem csak szerződéseseknél. Persze ha Oroszok azt mondják nem az övéik akkor az egyenlő -100-200 wagneressel (Khasham).
De az elöző heti MRBM indításnál is Oroszok átszóltak Pentagonnak, hogy indítani fognak. Mind US mind Oroszo betartja a hidegháborúban kialakult MAD által diktált szabályokat. Nem véletlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest