Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
-
Warrriorrr
csendes tag
válasz
Mewryck #1502 üzenetére
Bocs ha beleugatok,Hondam van, 6 gen Civic.szívtam olyan problémával, hogy eltört a fékbetét rögzítő kis lemezem es a ami letört belső oldalon volt. Pár fékezés után mire bemelegedett a tárcsa is nyikorgó recsegő hangot adott mert beleért a tárcsába, nem maradt a helyén. Persze fékhatásom a volt illetve kiesni sem tud a betét, de k.va idegesítő volt.Lehet Neked is hasonló filléres hiba lesz, amire nem is gondol az ember
-
L4mie
veterán
válasz
Mewryck #1489 üzenetére
na igen én a toyota szerviz árait néztem első-hátó együtt közel 100k :S ami most nem jönne jól, esetleg nem márkaszervizben kéne...nem tudom
-
L4mie
veterán
válasz
Mewryck #1487 üzenetére
Köszönöm.
Ez alapján nem mostanában volt cserélve, majd megyek ősökhöz lemérem, igazából a jobb elsőnél hallom főleg a nyüszítést. többinél inkább ilyen dörzsölődést hallok, de csak ha fékezek, alapból nincs semmi hangja.
Csak ugye baromira nem olcsó a csere :S csak betétek se....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest