Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Szia!
Visszatérnék erre a témára (automata fényszóró), mert úgy tűnik, hogy a facelift-nél tavaly változtattak ezen. Ugyanis a kollégámnak fl előtti Corollája van, és neki nem így működik, mint nekem.
Most volt egy pár hosszabb utam, és próbálgattam. Egyértelműen meg tudom erősíteni, hogy miután a kormány alatt balról megnyomtam az automata fényszóró gombot, nem kell az indexkart előretolni ahhoz, hogy felkapcsolódjon a fényszóró, innentől kezdve ő dönti el, hogy mikor kapcsol fel vagy le, nem lehet befolyásolni. Szerintem ez így nagyon gáz
, gyakran hibázik: van, hogy későn kapcsolja le, ha jönnek szembe, vagy éppen nem kapcsolja le, ha utolérek valakit, akinek esetleg gyengébb a hátsó lámpája. Le kell nyúlnom kormány alá és megkeresni a gombot (elvonja a figyelmet). De ez még a kisebbik baj: városban is felkapcsolgatja (pl. egy mellékutcában) akár 10-20km/h sebességnél is, amit egyszerűen nem is értek.
A kollégámtól kérdeztem, nem is értette, hogy miről beszélek: fl előtti Corolla az automata fényszóró gomb megnyomása után is csak akkor kezeli automatán, ha az indexkart előretolja (így gyorsan korrigálható, ha hibázik). Pont így működött a Megane-om is, és ez szerintem így jó.Tőled kérdezem, mert ha jól emlékszem, neked is fl utáni Corollád van: neked előre kell tolni az indexkart vagy nem az automata fényszóróhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, gyakran hibázik: van, hogy későn kapcsolja le, ha jönnek szembe, vagy éppen nem kapcsolja le, ha utolérek valakit, akinek esetleg gyengébb a hátsó lámpája. Le kell nyúlnom kormány alá és megkeresni a gombot (elvonja a figyelmet). De ez még a kisebbik baj: városban is felkapcsolgatja (pl. egy mellékutcában) akár 10-20km/h sebességnél is, amit egyszerűen nem is értek.