Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-03-18 14:44:30

LOGOUT.hu

A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15050) duracell89 válasza Tom1939 (#15046) üzenetére


duracell89
senior tag

Èn Ausztriában élek lassan egy évtizede, és egyrészt nem 2€ a benzin (ma pl. 1.71€-ért tankoltam) és a háború előtt 1.30-1.40 körül volt a normál ár. Az otthoni extrém áremelkedés (ha jól emlékszem kétszeresére emelkedett) abba masszívan belejátszott, hogy a forint bedőlt kissé, ezért nem az errefelé érzett 30% körüli emelkedés volt, hanem 100%-os.

A másik, hogy Magyaroszágon kívül gyakorlatilag sehol nincs jelentős üzemanyaghiány, vagy korlátozás. Mo-n is azért van, mivel az ársapka miatt senki nem importál, a MOL meg képtelen egyedül ellátni a piacot.

@Pécsimunkás "Pedig èn azt hallottam.." Napi szinten olvasom az otthoni médiumokat, jókat kacagok a "hanyatló nyugaton megfagynak a nagymamák és éheznek a transzóvodások" színvonalú riogatáson. :DDD Efelé az emberek brutálisan pragmatikusak, és elég erős a társadalmi hangulat az összefogásra a spórolás, valamint a környezetvédelem irányába, ezért van benne valami igazság, hogy leteszik az autókat. Ettől függetlenül nagyobb dugók vannak reggel az iroda felé itt Bécsben, mint bármikor, és bár senki sem örül, de nem dől össze a világ a legtöbb családnak ha havonta 200 helyett 250-75 eurót költ üzemanyagra.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.